Een publieksavond/middag bij het AchterhoeksPlanetarium in Toldijk. - Achterhoeks Planetarium

naar
apo
planeten
Ga naar de inhoud
Minimaal 1x per maand is er een publieksavond. Individuele belangstellenden hebben op deze avond de gelegenheid om het planetarium te bezoeken. Vanwege de beperkte capaciteit in de aardglobe is aanmelden noodzakelijk.

Door de aard van de rondleiding maakt deze avond niet geschikt voor aanmelding met meer dan 5 personen. Bij grotere aantallen kunt u zich aanmelden voor een groepsbezoek.

Doe uw aanvraag voor het bezoeken van een publieksavond door op de volgende link te klikken: contactformulier publieksavond/middag.

De data voor de eerstkomende publieksavonden, publieksmiddagen vindt u in de agenda op onze startpagina "graag van te voren aanmelden".

Ontvangst op woensdagmiddag vanaf 13:45 uur en start om 14:00 uur. De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur.

Ontvangst op vrijdagavond vanaf 19:45 uur en start om 20:00 uur. De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur. Bij helder weer kunnen na afloop van de rondleiding de maan en/of de planeten bewonderd worden. De telescopen staan dan voor u klaar.

Het planetarium is met een beetje goede wil toegankelijk voor rolstoelhouders. Het planetarium is minder geschikt voor kinderen onder de 10 jaar.

Toegangsprijs  € 6,00 per persoon (jeugd tot 18 jaar € 4,00).
Terug naar de inhoud